Gonzo’s Quest on edelleen yksi Suomen suosituimmista kolikkopeleistä kautta aikojen!

Suomalaiset ovat kolikkopelikansaa, mutta on olemassa yksi peli, joka erottuu kolikkopelien massasta aivan erityisenä suomalaispelaajien suosikkina ja tämä peli on NetEntin suosittu kolikkopeli Gonzo’s Quest, joka luultavasti asettuu Suomen googlatuimpien pelien joukkoon. Mistä pelissä oikein on kyse? Lue Gonzo’s Quest -pelin pähkinänkuoressa esittelevä artikkelimme ja sukella pelin saloihin.

Gonzo’s Quest -pelin teema on kiehtova

Eräs suurimmista syistä, joiden ansiosta Gonzo’s Quest erottuu kolikkopelien massasta ja haastaa muut kolikkopelit, kuten Mummy’s Gold -pelin, on sen mielenkiintoinen teema. Tämä peli tarjoaa nimittäin pelaajalleen jännittävän viidakkoseikkailun, jonka aikana hän voi melkein kuvitella olevansa uusi Indiana Jones. Pelissä etsitään inkojen kulta-aarretta. Pelin tapahtumat sijoittuvat Peruun ja ajassakin on menty taaksepäin, sillä tapahtuma-aika sijoittuu 1500-luvulle. Gonzo’s Quest -pelissä pelaajan matkaoppaana toimii espanjalainen konkistadori, jonka nimi on tietystikin, kuinkas muuten Gonzo.

Gonzo’s Quest -pelin perustiedot

Gonzo’s Quest -peliä voidaan pitää klassisena slot- eli kolikkopelinä. Peli on julkaistu 2010, mutta se on kunnioitettavasta 8 vuoden iästään huolimatta edelleenkin suosittu. Peli tarinoineen näyttääkin kestävän hyvin ajan patinaa.

Palautusprosentti tässä pelissä on 96 %, jota voidaan pitää NetEntin pelissä maltillisena palautusprosenttina, onhan NetEnt tunnettu juurikin pelaajaa suosivista palautusprosenteistaan. Palautusprosentti tarkoittaa siis sitä, että tarkasteltaessa pelaajien voittoja ja tappioita pitkällä aikavälillä, pelaaja saa takaisin 96 % Gonzo’s Quest -peliin sijoittamistaan rahoista, menettäen siis keskimäärin pitkällä aikavälillä 4 % peliin sijoittamistaan rahoista.

Gonzo’s Quest -pelissä on tarjolla muhkea päävoitto, jota voidaan jo kutsua oikeaa Inkan aarretta vastaavaksi aarteeksi, sillä päävoiton suuruus on huimat 375 000 euroa. Pelistä löytyy huimat 20 voittolinjaa sekä 5 rullaa pystyssä ja 3 rullaa vaakasuunnassa. Pelistä löytyy scatter-symboleita sekä villeiksi heittäytyviä wild-symboleita, mutta ei bonussymboleita. Pelissä ei myöskään ole päällekkäisiä wild-symboleita eikä -voittokertoimia. Sen sijaan tavallisia voittokertoimia pelistä kyllä löytyy, samoin kuin myös putoavia symboleitakin. Satunnaisia bonuskierroksia ei Gonzo’s Quest -peli pelaajilleen tarjoa. Mutta siitä löytyy re-spin-toiminto.

Gonzo’s Quest -pelissä voi asettaa panoksen, joka on suuruudeltaan 0,20 – 50 euron välillä. Nykyaikaisten pelaajien vaatimuksiin vastatakseen Gonzo’s Quest toimii myös mobiilina, minkä lisäksi sitä voi pelata automaattiversiona.